Vi håndtere begravelser i Rødding, Skodborg, Jels, Gram, Øster Lindet, Lintrup, Sønder Hygum og omegn.

Begravelser og bisættelser – alle fortjener en værdig afsked

I vores daglige arbejde her hos Midtgaard & Thomsen møder vi mange forskellige mennesker. Som en omsorgsfuld bedemand har vi i mange år hjulpet et væld af danskere med at håndtere begravelser i Rødding, Skodborg, Jels, Gram, Øster Lindet, Lintrup, Sønder Hygum og omegn. Alle mennesker er forskellige, og derfor er der heller ikke to begravelser, der er ens.

 

Fælles for alle er, at alle mennesker fortjener en værdig, personlig og meningsfuld afsked. Nogle afdøde når at formulere nogle ønsker til, hvordan de ønsker, at deres begravelse skal forløbe sig, mens det i andre i situationer er helt op til de pårørende at arrangere begravelsen. En begravelse er dog imidlertid ikke bare en begravelse. Således skelnes der mellem kirkelige og borgerlige begravelser. Førstnævnte begravelse kan man kun få, hvis man er medlem af folkekirken. Denne type foregår naturligvis med en ceremoni i kirken, mens den borgerlige begravelse typisk foregår i et kapel.

 

 

Vi hjælper med alt det praktiske ved begravelsen og bisættelse

Med lige dele diskretion og effektivitet håndterer vi både begravelser og bisættelser – kirkelige og borgerlige. Ligesom alle begravelser som nævnt er forskellige, er vi som en erfaren begravelsesforretning vant til at møde pårørende i sorg. Vi ønsker at skabe et trygt rum, hvor der er plads til sorgen, og vi er udmærket klar over, at for nogle pårørende kan selv den mindste praktiske opgave forekomme uoverskuelig.

 

Vi kan bl.a. hjælpe med:

-       Kontakt og planlægning med præst, kirke og graver

-       Rustvognskørsel

-       Bestilling af dødsannonce

-       Bestilling af blomster

-       Bestilling af kister og urner

-       Bestilling af gravsten

-       Min Sidste Vilje

-       Elysium Begravelsesopsparing

-       Og meget, meget mere

 

Har du og din familie mistet en, I har kær, står vi altid klar til at hjælpe Jer. Uanset hvor meget eller hvor lidt, I har brug for hjælp til, kan vi håndtere alle begravelser/bisættelser og de medfølgende praktiske opgaver – og altid i Jeres tempo og på Jeres præmisser, naturligvis.

 

Kontakt din bedemand nu

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af begravelser eller bisættelser, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 74 84 16 55 eller på e-mail midtgaard-thomsen@rnet.dk. Du er ligeledes også er velkommen til at skrive os en besked via kontaktformularen under ”Kontakt” her på siden – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak omkring din situation.

 

Foruden at være en lokal begravelsesforretning, der håndterer begravelser i Rødding, Skodborg, Jels, Gram, Øster Lindet, Lintrup, Sønder Hygum og omegn. Hvis du vælger os til at håndtere din kæres begravelse, er du dermed sikret en tryg oplevelse og en værdig, fredelig og respektfuld sidste afsked.


Lad os hjælpe dig

Vi hos Midtgaard & Thomsen vil gerne hjælpe dig.
Kontakt os - så kan vi tage en snak.
Top