Vi håndtere begravelser i Rødding, Skodborg, Jels, Gram, Øster Lindet, Lintrup, Sønder Hygum og omegn.

Profil

Din lokale Bedemand

Selvom døden er en naturlig del af livet, så er det alligevel en hård belastning for de pårørende. Og det kan være meget svært at overskue den række af praktiske og juridiske detaljer, der følger. Denne hjemmeside er en hjælp til disse pårørende. En guide som skal hjælpe med til, at finde svar på alle de spørgsmål som er forbundet med det at skulle tage afsked uanset om det handler om et dødsfald eller om at tilegne sig viden.

Hjemmesiden er også en hjælp til at finde den rette bedemand, som kan bistå med at finde alle de rette svar, som gør at man selv kommer lettest igennem de praktiske problemer, så der bliver plads til det som er vigtigst, nemlig at tage en fredelig, personlig og god afsked.

Vi hjælper altid gerne

Midtgaard & Thomsen er den bedemand som kan hjælpe, og er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. Foreningen er en sammenslutning af selvstændige bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj, professional standard kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske. Bomærket er et symbol på den kvalitet, Danske Bedemænd tilbyder i udførslen af enhver opgave. Vi er samtidig tilknyttet foreningens garantiordning og klageudvalg, som giver tryghed for at alle etiske regler naturligvis bliver overholdt.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller assistance til begravelsen, står vi altid til rådiged – også i weekenden.


Lad os hjælpe dig

Vi hos Midtgaard & Thomsen vil gerne hjælpe dig.
Kontakt os - så kan vi tage en snak.
Top