Vi håndtere begravelser i Rødding, Skodborg, Jels, Gram, Øster Lindet, Lintrup, Sønder Hygum og omegn.

Pjecer

“Når nogen dør”

Døden er en naturlig ting, men når nogen dør, så er det alligevel en hård belastning for de pårørende. Denne pjece er skrevet som en hjælp til pårørende. En hjælp til at komme lettest muligt igennem de praktiske problemer og til at give plads til det, der er vigtigst. At tage en fredelig og god afsked. Pjecen kan ligeledes være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter. Pjecen er udgivet af foreningen Danske Bedemænd og kan fås hos os.

Læs mere hos Danske Bedemænd

“Elysium”

Vi kan tilbyde opsparringsordningen “Elysium”, som gør det muligt for den enkelte selv at drage omsorg for udgifterne til egen begravelse/bisættelse. Med opsparringsordningen som er godkendt af SKAT, kan man tilrettelægge sin egen begravelse/bisættelse, uden at skulle belaste sine efterladte med udgifter dertil. Opsparringen sker på en spærret konto og har ingen indflydelse på tildeling af ydelser, som f.eks. hjemmehjælp, varmetilskud og andre offentlige ydelser. Læs mere på: www.elysium.dk

Læs mere hos Danske Bedemænd

“Min Sidste Vilje”

Hvis de vil undgå tvivl kan De udfylde pjecen “Min sidste vilje”. Når dokumentet er udfyldt er det en god ide at give de nærmeste pårørende en kopi, samt orientere om hvor originalen opbevares. Det bør være på et let tilgængeligt sted således at dokumentet umiddelbart altid kan findes frem. Det behøver altså ikke være i en bankboks eller lignende, men bedre derimod f.eks. hjemme i en skuffe. Såfremt De ønsker pjecen tilsendt med posten eller at De har behov for hjælp til udfyldelsen, er De altid velkommen til at kontakte os. Pjecen kan også printes fra www.bedemand.dk

Udfyld min Sidste Vilje Klik her

“Hvor går man hen når man går bort”

“Hvor går hen når man går bort” er en børnebog, der handler om døden. Bogen handler om de tanker, børn gør sig omkring død. Det er vigtigt, men svært at tale om døden. ”Hvor går man hen når man går bort?” kan ved fælles læsning eller højtlæsning være med til at sætte ord på det at miste et familiemedlem eller en ven og give stof til samtale mellem børn og voksne.

“Hvor går man hen når man går bort” er skrevet af Aage Brandt med tegninger af Palle Bregnhøj. Bogen er indlæst på cd af skuespiller Lone Hertz.

Bogen med cd kan fås hos os.

Læs mere hos Danske Bedemænd


Lad os hjælpe dig

Vi hos Midtgaard & Thomsen vil gerne hjælpe dig.
Kontakt os - så kan vi tage en snak.
Top